Науково-методична проблема:«Проектування як особливий різновид організації сучасного навчально-виховного процесу, наукової та практичної діяльності на уроках історії та правознавства»


середу, 17 грудня 2014 р.

Увага! Правова школа для молоді.

Шановні колеги, надійшла наступна інформація.
На виконання Національної програми правової освіти населення та Програми правової освіти населення Запорізької області на 2012 – 2016 роки, з метою підвищення загального рівня правової освіти, формування у громадян поваги до права проводяться заходи з правоосвітньої та правовиховної тематики.
Координаційна рада молодих юристів при Головному управлінні юстиції у Запорізькій області спільно із Молодіжним клубом «Співдружність» м. Бердянська оголошують про проведення ОБЛАСНОЇ ПРАВОВОВОЇ ШКОЛИ ДЛЯ МОЛОДІ  з 2 по 6 січня 2015 р. (на базі туристичного комплексу «Хортиця» (м.Запоріжжя, о.Хортиця 17).
Мета заходу:
- формування у молоді позитивного образу права як державного інституту;
- виховання почуття важливості прав людини;
- підвищення рівня обізнаності та набуття практичних молоддю навичок для здійснення ними самостійного захисту власних прав;
- виховання толерантного ставлення один до одного;
- інформування учасників про можливі методи протидії насиллю та дискримінації в суспільстві;
- активне залучення молоді до соціально-вагомої діяльності.
Для реалізації зазначеної мети у програмі школі заплановано:
проведення тренінгів («Права дитини», «6 кроків до толерантності», тренінг з профілактики насилля «Не проявляй бессилия, ты сильней насилия» та інш), майстер-класи (в т.ч. від переможців Міжнародних дебатних турнірів - представників дебатного клубу ЦДЮТ м. Бердянська), Дебатний чемпіонат для учасників правової школи; показова гра щодо порушень прав дитини; передбачені зустрічі із представниками органів державної влади та відомими юристами, проведення «круглих столів» із представниками громадських організації та адвокатами.

В програмі школи також заплановані екскурсії та культурна програмa

Як що вас зацікавила дана програма необхідно оперативно подати заявку до 19 грудня.
З більш детальною документацією про ПРАВОВУ ШКОЛУ та документацію для заявки ви можете переглянути завантаживши АРХІВ документів

Немає коментарів:

Дописати коментар